Δωρεάν Αποστολές για Αγορές εντός Ελλάδος άνω των 45€

Τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Για την  πληρωμή των παραγγελιών  σας έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικούς τρόπους που σας παρέχει το κατάστημα renieri.com.gr        

1.Αντικαταβολή (Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας)

Παραλαμβάνετε την παραγγελία στο χώρο σας μέσω courier και θα πρέπει να καταβάλλετε σε μετρητά στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier την αξία της παραγγελίας σας καθώς και τυχόν έξοδα μεταφοράς κατά την παράδοση της παραγγελίας εάν επιβαρύνεστε.

Εχετε τη δυνατότητα  να επιλέξετε μία διαφορετική διεύθυνση παράδοσης από τη διεύθυνση χρέωσης (πχ για παραδόσεις δώρων). Ως προληπτικό μέτρο, οι παραγγελίες που αποστέλλονται σε καινούριους πελάτες αποστέλλονται μόνο στη διεύθυνση χρέωσης, ενώ σε κάθε περίπτωση, διατηρούμε το δικαίωμα ταυτοποίησης στοιχείων με τον πελάτη πριν την αποστολή της παραγγελίας. 

Δεν αναφέρεται αν το κόστος αντικαταβολής είναι δωρεάν.


2.Πιστωτική-Χρεωστική-Προπληρωμένη Κάρτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις κύριες πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες για την πληρωμή των παραγγελιών σας. Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, αρκεί να εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία όταν σας ζητηθεί κατά την έξοδό σας στο ταμείο. Αν η κάρτα σας απορριφθεί από το σύστημα μας, παρακαλούμε επαληθεύστε την ορθότητα των στοιχείων που έχετε υποβάλλει. Το όνομα και η διεύθυνση πρέπει να είναι η ίδια με αυτή του κατόχου της πιστωτικής κάρτας. Αν το πρόβλημα επιμείνει παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον εκδότη της κάρτας σας.

Ολες  οι τραπεζικές, online συναλλαγές διεκπερεώνονται μέσω του ασφαλούς συστήματος της Εθνικης Τράπεζας  Ελλάδος  το οποίο βασίζεται στο διεθνές πρότυπο ασφαλείας Payment Card Industry Data Security Standard(PCI DSS), χωρίς να λαμβάνει και χωρίς να αποθηκεύει καμία πληροφορία που αφορά οποιαδήποτε κάρτα (πιστωτική/χρεωστική). Το PCI DSS έχει δημιουργηθεί από τους Διεθνείς Οργανισμούς Πληρωμών (Visa, MasterCard κ.ά.). Η Εθνική Τράπεζα της Ελλαδας  μας  παρέχει  τις υπηρεσίες Verified-by-Visa και MasterCard Secure Code, σχεδιασμένες με βάση το πρωτόκολλο 3D-Secure. Οι υπηρεσίες αυτές πιστοποιούν τους κατόχους καρτών πληρωμής (πιστωτικών, χρεωστικών ή επώνυμων προπληρωμένων καρτών), όταν εκτελούν συναλλαγές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η πιστοποίηση της πληρωμής κάνει τις αγορές μέσω διαδικτύου περισσότερο ασφαλείς για τους αγοραστές δημιουργώντας ένα ασφαλές κανάλι ηλεκτρονικού εμπορίου. Η online διαδικασία πιστοποίησης είναι στιγμιαία και ενεργοποιείται κάθε φορά που χρησιμοποιείται μια κάρτα Visa ή MasterCard στο e-Shop μας και προηγείται της αίτησης για έγκριση της χρέωσης της κάρτας.

 

 

3.Κατάθεση σε λογαριασμό Τραπέζης

Εφόσον επιλέξετε την πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού, απαιτείται η εξόφληση του ποσού σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς για την αποστολή της παραγγελίας. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας μεσω email στο info@renieri.com.gr  με το αποδεικτικό κατάθεσης  ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής.

Σε περίπτωση μη εξόφλησης παραγγελίας εντός 7 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται και τα είδη αποδεσμεύονται.
Η εξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

  1. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ   IBAN GR9801102040000020400692990 
  2. EUROBANK  IBAN:  GR1702600200000140201341043
  3. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR2601727510005751092895797


Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@renieri.com.gr  η στα τηλέφωνα

+302810335300

+302810344822

 back_to_top_btn